Gåsmiddag 8 och 15 november
895 kr/person
Att börja med:
Halstrad pilgrimsmussla med rostad morotskräm – och dillolja
Dryckesrekommendation: Mousserande vin 95 kr/glas
Därefter:
Svartsoppa med äpple- och terrin på gåslever samt portvinsbräserat krås
Dryckesrekommendation: Sherry 80 kr/glas
Eller
Skaldjurssoppa på Vätterkräfta med laxrom, pocherat ägg samt prästostflarn
Fortsättning:
Knaperstekt bröst av skånegås med klassisk gåsasås, smörstekt brysselkål, äppelkompott, rödkål med sviskon. Samt potatiskrokett med mandel, persilja- och lagrad grevé
Dryckesrekommendation: Cotes du Rhone 140 kr/glas
Cabernet Sauvignon 165 kr/glas
Avslutning:
Friterad vaniljmunk
med råsockerglaserade Grännaäpplen- och amaretto, restaurangens lena vaniljglass och kanderade nötter
Dryckesrekommendation: Portvin 90 kr/glas
Svenskt kaffe