Lunchmeny vecka 50
149 kr
Inkluderar sallad, bordsvatten/sprudelvatten, nybakat bröd, kaffe och Hemmas bakade kaka
Pensionärspris efter 13.00: 135 kr (gäller ej fisk)
Måndag
Långbakad brisket i bit med lök, svamp, brynt sidfläsk, portvinssås samt potatispuré | |
| |
| |
Tisdag
Ostgratinerade kalvfärsbiffar med rostad paprika, baconströssel, paprikasky, råstekt strimlad potatis med purjolök samt vinbärsgelé | |
| |
| |
Onsdag
Noisette av svensk gårdsgris, champinjoner och vittvin i blue cheesesås, citronrökta rotfrukter samt rostad salviapotatis | |
| |
| |
Torsdag
Italiensk tomat- och basilikasoppa med cheddarbröd | |
Kycklinglårfilé med dragon- och fransk senapssås, potatis- och jordärtskockspuré | |
Dessert- Julig saffranspannacotta med bärcoulis | |
Fredag
Helgrillad fläskfilé på kreolskt vis med parika, lök, smågurkor, oliver… | |
Dessert- Grekisk söt yoghurt med mandarinklyftor, honung, krossad choklad | |
| |
Veckans fisk
155 kr
Stekt rödingfilé med citron- och dillrisotto, limecréme och smörfrästa brunoisegrönsaker
Veckans vegetariska
Pasta Linguine med rostade småtomater, mild vitlök, fräst soyafärs,
Veckans lever
Kalvlever Anglaise med lök, bacon, kapris, rödvinssås.