Lunchmeny vecka 12
150 kr
Inkluderar sallad, bordsvatten/sprudelvatten, nybakat bröd, kaffe och Hemmas bakade kaka
(Veckans fisk/lever: 155 kr)
Pensionärspris efter 13.00: 135 kr (gäller ej fisk/lever)
Måndag
Parmesanstekt noisette av svensk fläskytterfilé, chimichurri, Risotto med svamp, babyspenat, små grönsaker | |
| |
| |
Tisdag
Hemmas klassiska Wallenbergare med brynt smör, smörfrästa ärtor, rårörda lingon samt potatispuré | |
| |
| |
Onsdag
Nattbakad lammstek 62 grader, rosmarinsky, haricotsverts på franskt vis, Råstekt provencalsk potatis | |
( alt, flankstek) | |
| |
Torsdag
Skaldjurssoppa Asian Style | |
Lasagne al Forno med tomat- och basilikasallad | |
Dessert- Äppelpaj med vaniljsås | |
Fredag
Helgrillad fläskfilé med bacon, kantareller, schalottenlök, sherrysås, potatisgratäng | |
Dessert- Choklad- och banankaka i glas med limecréme | |
| |
Veckans fisk
Grädd- och vitvinsbräserad koljafilé med skogschampinjoner, dill, gräslök, brunoisegrönsaker samt dillglaserad färskpotatis
Veckans vegetariska
Grillad spetskål med morot- och broccoli, örtcréme, friterad purjolök
Veckans lever